Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152351 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”JOhannan tunnettuun laatuun ja tyyliin tämmöinen sopii kyllä yhtä hyvin kuin 48 kg häämekko vihkitilaisuuteen, eli nyt kyllä olisi tasoisensa haamukirjailija tarjolla.”

(Matti5)

Tuksu ei olekaan hehkuttanut tuosta häämekosta aikoihin. Tuksu taisi ostattaa vellillä pari hääasua Kiinasta, mutta ne taitavat jäädä käyttämättä? Vielä vuosi sitten hän kuvautti itseään ja hänellä oli aina hääasu tai jonkinlainen iltapuku päällään. Hän suunnitteli valmiiksi asujaan. Syntymäpäivillä piti muka vaihtaa asua ainakin kolme kertaa. Se oli ainakin suunnitelma, tosin syntymäpäivä meni pahasti p-seelleen. 🙂 Tuksu esitteli naamakirjassaan hääasuja ja kertoi suunnitelmistaan. Liekö pahin maaninen vaihe mennyt ohitse, mutta nyt uudessa asunnossaan hän ei ole pukenut noita asuja päälleen? Hän ei varmaan pystyisi liikkumaan pienessä asunnossaan noissa asuissa? Hääpäivä oli muka varattu. Nainen joka olisi menossa naimisiin toisen kerran elämässään pukeutuisi hillitysti ja häät olisivat vaatimattomat. Tuksun nupissa viiraa pahasti kun hän haaveilee jet set-häistä 40-vuotiaana. Moniko ”ystävä” tulisi häihin? Se yli 40 kg painava hääasu taisi jäädä ostamatta? Sehän piti olla tehty käsin. Ei mitään vouhotusta nyt häistä, hääasuista tai koirista. 

Löytyykö Eilatista Sugar Daddy? Kenties joku sokea 80-vuotias pappa saattaa löytyäkin. Hänen pitää tosin olla sokea, eikä hajuaistia ei saa olla. Onko muuten Tuksu kuvauttanut itseään uimassa uima-altaassa? Hän taitaa vettä kaikin keinoin.