Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152375 Ilmoita asiaton viesti
Principeca2
Participant

Nyt siis pitää kirjoittaa Raamattukin uusiksi, että Tunkki voi juoda (avoimesti) ja tempautua taivaaseen.

Ja Raamatun mukaan juomari-Julle ei ole taivaassa, toisin sanoen mikäli Tuhero on käynyt jossain, missä Jullukka oli kuoleman jälkeen, se ei  ole ollut taivas.

Ja voi-voi uskovia juoppoja. Sama kohtalo, kuin uskovaisilla homoilla. Taivaanportit pysyvät kiinni, teit sitten mitä tahansa tai olit millainen tahansa muuten. Näin sanoo Raamattu ja näin on pauhannut myös itse Tunkki perheensä kanssa. Ei ole Tuksulta sääliä herunut homoille.

Homous ei yleensä ole itsehankittua, juoppous on. Juominen on helpompi lopettaa, kuin homous, jos sellaiseksi on syntynyt.

Juomarit eivät peri taivasten valtakuntaa. Se on hyvin selkeästi sanottu Raamatussa monessa kohtaa, joka on Tunkin mukaan totta. Siinä ei ole mitään poikkeuksia Tukiaisille. Sinne lentää juopot homojen kanssa kuutioon.

Miksi Tuksu ei kysy isältään, tämähän tuntee Rasmatun parhaiten? Ehkä siksi, että dementti ei sano, mitä Tuksu haluaa kuulla. Tuksu haluaa nyt löytää jonkun, joka on tulkinnut asian niin, että Jumalankin mukaan juopottelu on ihan ok.

Jos Raamattu on totta, juoppo-Julle on ikuisen madon ruokana tulimeressä ja kuutiossa, oli uskossa tai ei. Missä SINÄ, Johanna Tukiainen, haluat viettää iankaikkisuutesi?

Miksi tuon pitää kitata noita alcofree oluita? Joisi vettä.