Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152381 Ilmoita asiaton viesti
J.R. Kytys
Participant

Taas niin monta kommentoitavaa juttua, että… kivaa, että Tunkero antaa taas aihetta aktiivisuuteen. Ja ’naurulihaksille’ töitä ;D

Ikuinen yrittäjä Tunkero yrittää niin maan perkeleellisesti olla ilman alkoholia ja sit vetelee jatkuvalla syötöllä noita alkoholittomia. Ei taas logiikan hiventäkään touhuissa (no, ei yllätä). Kuka nyt sitten edes uskoo, että pysyttelee noissa alkoholittomissa, kunhan kuvailee. Elämäntapavalehtelija.

Ja toi mamman kuvaaminen! Tota samaa hirveetä huulipunaa! Ei helvata, tikahdun nauruun. En ole koskaan pitänyt mamma-Tunkeroa yhtään tytärtään välkympänä (jostainhan ne idioottijutut on Tunkillekin periytyneet ja kasvatuksella sitten vaan moninkertaistuneet). Kyllä taas tulee tuollakin hikireissulla todistetuksi Tunkiloisten pöljyys. Kaikissa polvissa.

Ja sitten tämä hörhö-haamukirjailija-Veijonenmikälie! Ihan täydellinen lisä Tunkin friikkihoviin. Tunkero tuskin tuntee yhtään oikeasti vähänkään täyspäistä tyyppiä. Ihan jokainen, joka on yhtään missään tekemisisssä Tunkin kanssa, on osoittautunut vähintäänkin henkisesti tasapainottomaksi. Kamalat luulot itsestään, ilman mitään syytä, tai perusteita. Tuokin hörhö-Veijonen on niin taattua Tunkkielämänkertaporukkaa, että ilolla tässä saa kirjaa (TAAS) odotella. Hörhö-Veijosen teksteissä ei tähänkään asti ole ollut näemmä tolkun hiventäkään, joten napakymppivalinta!

Hiphei. Go Tunkki! Ja Tunkkihan GO! ;D