Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152410 Ilmoita asiaton viesti
Alli Kapone
Participant

Mun mielestä tuossa jutussa kusee just se, että ei olla edes yhtä mieltä mitä se alkoholismi on ja mikä alkoholisti on. Useimmat juopot on ihan täysiä kusipäitä.  Siis humalassa ja siinä jatkumossa jossa eletään vain seuraavaa ryyppyä varten tai suunnitellaan seuraavaa ryyppyä.  Useimmat alkoholistit miettii vain sitä ryyppyä mutta ei hetkeäkään sitä minkälaista tuhoa he aiheuttaa juomisella ja humalassa olemisella.

Tuolla nuo uskovatkin miettii onko se juominen syntiä ja mitä Jumala siitä tykkää ja säälisikö jumala juoppoja ja ymmärtäisi sen sijaan että muistettais mainita kuinka kusipäitä alkoholistit on ja kuinka vahingollista se on muille. Se on kanssaihmisille vielä raskaampaa kuin sille joka juo ja jonka ainoa ajatus on etsiä oikeutusta juomiselle.

Mutta uskoville se näyttää olevan se ja sama jos Jumala ihmisen sydämeen näkee, ei ole kanssaihmisistä huolta, tärkeintä on pyhittää elämänsä uskolle ettei joudu kuutioon. Uskovat voi toisinaan olla sitä itsekeskeisintä sakkia mitä maa päällään kantaa OT Räsäsen mielestä aborttia ei pitäisi sallia raiskatullekaan.

Viis luonnosta, maailmasta, ilmastonmuutoksesta ja muusta inhimillisestä kärsimyksestä koska maailma loppuu ja he pääsee taivaaseen.