Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152573 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Muistamme myös naisen sillalla verikuuyönä, joka tosin muuttui myöhemmässä tarinankerronnassa enkeliksi.”  (Principeca2)

Tuksu näki enkelin myös automatkalla Keskisen kyläkauppaan (enkeli vihreän puun (kuusi) kohdalla). Hän näki myös enkelin iltaruskon aikaan Keskisen kyläkaupan parkkipaikalla. Liljalaaksossa hän näki sateenkaaren ja palavan puun.

Psykoosissa, delikassa tai mömmöissä voi nähdä vaikka mitä. En usko että enkelit ilmestyvät vain revankelistalle. Tuo enkeli oli vain Tuksun oma varjo/heijastus auton ikkunassa ja auringonlasku oli aivan tavallinen. Sateenkaareja olemme nähneet jokainen. Pappa kertoi myös nähneensä Jullen taivaassa. Eiköhän dementoitunut ihminen usko vaikka mitä jos hänelle jauhetaan seuraavasti. ”Sinä näit Juulian taivaassa! Etkö nähnytkin!” Tuksu ja pappa joutuivat niksulaan Sollentunassa. Tuksu oli sekaisin ja sai myös papan sekaisin. (;;;;;;;; 🙂  )

Koska nuo uskovaiset tajuavat, että Tuksu on vain valehteleva ja sekopäinen hörsö?

PS Kiitos tuosta uima-asukuvasta! Tuksun utareet valuvat kainaloon. Kuva on kauhea. Yäk! Toivottavasti ei esiinny siinä tai niissä kukkabikineissä Jerusalemissa?