Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152582 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Käväisin Aurinkomatkojen sivuilla katsomassa Isrotelli-hotellin tietoja. Tarjolla on 3 ruokailuvaihtoehtoa aurinomatkalaisille jotka tietenkin määrittävät matkan hintaa. Ei mitään, kosher-buffetaamiainen ja kosher-poulihoito. Kosheraamiaisen saa kun maksaa 350€ enemmän rahaa , mutta kosher poulihoitoon saa kaivaa jo melkein 1400€ lisää meikkipussukasta matkan hintaan. 700€/2 vkoa/hlö siis. Uskaltaisin veikata että kosher-aamiaisella siellä mennään, koska kuvia poulihoidosta ei ole näkynyt. Tunkki kuvaa vaikka nakkimakkaran lautasella jos se on ravintolassa eteen kannettu.

Ja kuten moni näätiäisistä on sanonut, mamma on virkeänä varmaankin käynyt siellä kosher-buffet-aamiaisella, mutta raittiudesta väsynyttä dotheria ei ole saanut aamiaisaikaan vielä ylös sängystä, kun vuorokausirytmi sillä normaalistikin on mikä on.  Ja siis mamma on pyytänyt jonkun doggy-pagin dotherille, minkä dother sitten julistaa ilmaiseksi iltapalaksi vihdoin herättyään. Aika ryytyneeltähän soberhenkilöllö on näyttänyt useissa kuvissa, ja toisekseen enin osa kuvista taitaa olla otettu hotellihuoneesta, ehkä raitis ja väsynyt ei ole jaksanut poistua sieltä edes altaalle. Ainoastaan kai 3 kuvaa ulkoako? Mamman kolmijalkakuva, kukkabiksuhuivikuva ja se ryytynyt raitis rantatuolissa?

Senkin olisin  valmis uskomaan, että mamma on sanonut ettei rahaa ole, jottei joutuisi rahoittamaan dotherin ryyppäämistä. Nyt sitten slalom hallelujaa on kumminkin Jerusalemin retkeen löytynyt rahaa ja vieläpä kuolleeseen mereenkin (joka kuuluu samaan Aurinkomatkojen retkeen). Mamman salavisa on vingahtanut tms. Tai sitten uskikset ovat todella typeriä. Ehkä revankelistalla on ollut joku fuck the bumbum henkinen kristillinen kohtaaminen työasioissa jonkun messinkisen juutalais(mies)henkilöllön kanssa, myös, ja nyt sitten pikkuisen omaa rahaa ostella rihkamatähtiä, ja ehkä kun tilanne koittaa, livistää mamman silmistä Eilatin yöelämään.

Spekua kaikki tyynni, ja siitä nöyrin anteeksipyyntöNI.