Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152583 Ilmoita asiaton viesti
Yavannah79
Participant

Mietin vain, että mitähän demonista voi olla muinaisissa Egyptiläisissä esineissä? Minun mielestäni, ei mitään. Ovat vain kauniita ja kertovat kulttuurista, joka oli olemassa paljon ennen kristinuskoa ja jopa juutalaisuuttakin.

Mä en kyllä kauhean hyvällä katso Tuksun kehotusta hajottaa esineitä noin vain, varsinkaan jotain jotka ovat niin rahallisesti kuin historiallisesti arvokkaita. Matkamuistot nyt ei niin arvokkaita ole, mutta on niillä sentään tunnearvoa ja ovat muisto kivasta matkasta. Toki jos joku haluaa öljytä ja hajottaa jotain niin mikäs siinä, kunhan ovat omia kamoja, eikä kenenkään toisen omaisuutta.

Enkä Tuksu kehottas sua myöskään riehumaan sen öljyn kanssa missään museossa tms vastaavassa paikassa, sillä siitä voit kuitata ittelles aika ison laskun ja ehkä jopa ihan oikeaa vankeutta, eikä mitään vapaaehtoistyötä. Ainakin jos siellä lomakohteessa alat jonkun nähtävyyden esineistöä hajottelemaan. Tosin ehkä Tuksulle tekis hyvää kokeilla miltä ulkomaasen vankikopperot tuntuu, kotimaisiin verrattuna. Ruottisen koppikokemuksia ei lasketa, eivät taida suomen kopperoista paljoakaan erota.