Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152642 Ilmoita asiaton viesti
You must be logged
Participant

Jotenkin tuttua juttua tunkin rahankerjääminen, ihan samalla lailla toimii nyt kuin esim. alla olevassa vuoden 2016 tarinassa, viimeksihän kerjättiin v. 2018 Pääsiäisruokiin avustusta, kun oltiin iskän omaishoitajana ja rahat oli juotu mamman lomaillessa, apuun riensi yksi huijattu, potkukelkka från Motala ja vieläkin mies kaihoisasti kaipaa rahoituksensa kohdetta, mutta kylmää on kyyti, ei vastaa tunkio tunteisiin, pyytää vaan ihailijaansa uskomaan Jumalaan ja se siitä ja sen kestävyydestä.

TOIMI KANKAANNIEMI JA JOHANNA TUKIAINEN: MAKSOIKO KANSANEDUSTAJA TUHMISTA KUVISTA?

24.2.2016 17:34

Kansanedustaja Toimi Kankaanniemi (ps.) on antanut kohublondi Johanna Tukiaiselle rahaa ja järjestänyt tälle uuden asianajajan. Tapahtumien yksityiskohdista kristitty kansanedustaja on kuitenkin hyvin muistamaton.

Seiskan saamien tietojen mukaan pari tutustui viime keväänä, juuri kun Toimi oli oman seksiviestikohunsa myrskyn silmässä.

– Toimi ja Tukiainen tutustuivat toisiinsa Facebookissa, kun Tuksu oli Jenkeissä lomalla. Tiivis viestittely oli edennyt siihen pisteeseen, että Tukiainen oli kertonut rahapulastaan. Toimi oli ehdottanut, että hän antaa Tukiaiselle rahaa, jos Johanna lähettää hänelle paljastavia valokuvia itsestään, Seiskalle kerrotaan.

Asiat etenivät siihen pisteeseen, että Tukiainen kävi ostamassa Toimin toivomia pitsialusasuja yhdysvaltalaisesta muotiliikkeestä.