Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152771 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201809042201180553_ul.shtml

Italiassa on nykyisin nukkebordelli. Vaikka prostituutio on sallittu Italiassa, niin bordellit ovat kiellettyjä. Helsinkiin on kuulemma avattu myös nukkebordelli. Sijaitsee kuulemma Kannelmäessä, Helsingissä.

Liekö siellä myös ”pantava peppy” -nukke, eli Tuksu-nukke? Varmaan löytyy joku pervo joka haluaisi kokea ilot Tuksu-nuken kanssa. Mukana ei varmasti olisi hajua. Nukke painaisi varmaan 90 kg ja se makaisi suoraan vuoteessa ketarat levällään. Ehkä T. Kankaanlieve voisi olla kiinnostunut? Hän halusi Tuksun alushousuja. Pitää muuten olla todella puutteessa jos mies jyystää silikoninukkea. Pitää olla melko hyvä mielikuvitus jos siitä saa kiksit.  😀  Mahdetaanko nuket pestä aina käytön jälkeen?

Alan varmasti ryyppäämään jos se kerta parantaa ulkonäköä. Tämän ihmeen meille on kertonut aivopierujen kuningatar Tuksu. Ämmä ei varmaan koskaan tarkista mitä hän kirjoittaa. Liekö juonut myös aivonsa (alkoholidementia)?

Tuksu haluaa näemmä lisää ”tyttömäisiä pisaroita” kun paahtaa itseään auringossa. Hän ei ymmärrä lopettaa. Saattaa muuten päästä muutaman vuoden kuluttua Jullen kanssa pitämään Jessen kädestä kiinni. 🙁