Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152903 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Jos Tuksu olisi löytänyt haaveilemansa miljonäärin niin hän ei varmasti syyttäisi miestään saatanan palvomisesta. Tuksu ei osannut pelata korttejaan oikein, vaan hukkasi 20 vuotta elämästään. Katkeraksi se vetää. Jos Tuksu olisi itse rikastunut, niin hän kiittelisi Jeshuaa. Aivan omituinen ajattelutapa Tuksulla. Kaikki jotka ovat menestyneet tai rikastuneet ovat myyneet sielunsa saatanalle. Eikös Tuksu ole kehunut menestyneitä ekonomivanhempiaan? Silloinhan vanhemmat ovat myyneet sielunsa saatanalle. 🙂

Tuksu ei todellakaan murehdi Kalifornian köyhistä ja asunnottomista. Talouskriisi vei työpaikat ja kodit. Perheitä asuu autoissa ja teltoissa. Ne joilla ei ole varaa autoon tai telttaan asuvat hökkeleissä ja siltojen alla. Kaliforniassa sattuu metsäpaloja – oli sitten asutusta tai ei. Tuksu keksii ”Jumalan tuomion”. Jos Tuksulla olisi ollut 800 m2:n luksusasunto Kaliforniassa ja hänen talonsa olisi palanut, niin hän syyttäisi demoneita tulipalosta.

Etänäätä on oikeassa. Israelissa on paljon köyhiä (etupäässä palestiinalaisia) jotka kuolevat nuorempana ja jopa lapsikuolleisuus on valitettavan korkea. Juutalaisille on turvattu kaikki edut. Maahan muuttavat juutalaiset saavat ilmaisen lentolipun ja asunnon. Israel haluaa nostaa juutalaista asukasmääräänsä. Saisivat ensiksi pitää parempaa huolta alueen arabiväestöstä. En ollenkaan ihmettele arabien vihaa juutalaisia kohtaan.

Tuo suihkulähde Eilatissa on sangen vaatimaton. Sinänsä liikuttavaa jos Tuksu iloitsee pienistä asioista.