Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#155967 Ilmoita asiaton viesti
Principeca2
Participant

Kyllä siltä onnistuu mikä vain, tarkoitin niistä kuvista junasta missä sillä on huppu päässä jne.. Myöhemmin tulee kuva missä moppiin on tungettu pikkukuusi ja munaton on vieressä, siinä en näe mitään logiikkaa. 🙄 Miksi näitä velli kuvia ei laitettu aikaisemmin junasta?  Kuvia ei keikalta löydy mistään!? Joku tässä mättää. 🤔😒

Jospa kuva ei ole eiliseltä/viime yöltä vaan tältä päivältä? Tuksun tietäen, se jatkaa samassa asussa uuteen vuoteen asti.

Velli on varmaan eilen ajanut Helsinkiin ja siitä on menty junalla Kokkolaan ja taas takaisin Helsinkiin. Ja panopipari ei tietenkään ole ollut yöllä ajokunnossa, joten on jäänyt yöksi kanakoppiin työstämään pitaleipää. Ja nyt kaksikon juhlat jatkuvat. Huomenna on tuparit, joten uusioparilla on varsinainen juhlaputki päällä.

Ja ei, Tuksu ei ole voinut ajaa, koska meno on nyt sellaista, että ajokuntoa on tuskin silläkään.

Ja ehkä kelkalla ei vaan yksinkertaisesti ollut ketään, jota shoe olisi kiinnostunut sen verran, että olisi sitä viitsinyt kuvata. Kanta-hessuja tuskin Tuksu ja Pano Petteri kiinnostaa. Kokkolan uteliaat ovat vasta kesällä nähneet tuon eukon ala-arvoisen shoen, uteliaisuus on tyydytetty. Ei ole ollut enää mitään syytä mennä katsomaan sitä uudelleen. Ihmisillä on ollut parempaa tekemistä.