Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156020 Ilmoita asiaton viesti
Strippis
Participant

Business is slow, even for a ho

Tuonelan Lautturi:

Nähtävästi kukaan ei ole ottanut ”artistia” listoilleen ja hän myy itse itseään huonolla menestyksellä.

Joo, kauppa ei oikein käy. Ei sen paremmin estraditaiteilijana, kuin prostituoitunakaan. Edes ilmaiset ”näytteet” eivät kiinnosta oikein ketään.

Käänne huonosta paskaan tapahtui, kun HoroBarbi ei suostunut myymään itseään Perkeleelle. Sinne meni järjettömät miljoonat ja tajuttoman ”hyvä maine jenkeissä” parempiin suihin. Tässä tapauksessa Trish-trash vei koko potin. Mokoma copycat bitch!

Sen jälkeen on ollut vain yksi maksava asiakas, Loviisan Lapanen. Onneksi sillä on taattu edes jonkinlainen tulotaso tähän asti. Mutta vaikka tulonsiirrot VelliPelleltä loppuisivat, on kuitenkin aina olemassa runsaasti roskiksia joita dyykata ja jos mitään kivaa ei sieltäkään löydy niin GOD PROVIDES!

Vanha sanonta”kuolema kuittaa univelat” voi saada pian uuden ”Jumala kuittaa ulosottovelat”-tyypisen modernin uskovaisversion. Ai niin, nehän on jo kuitattu varattomuuden muodossa.

Suomen kuuluisin Povipummi luo nyt uraa jonkinlaisena hybridiuskovaisena. Otetaan vähän juutalaisuutta, satanismia, epä-kristillisyyttä, HELLuntalaisuutta, hihhulointia, escortismia, exorcismia, väärinkäsittämistä, uhriutumista , vittumaista viekkautta ja lisätään ripaus ilkeää mediaa ja surkeaa photoshittausta niin A VOT! Taas kulkee! Laulua ja tanssia riittää Jumalan armottomuudesta huolimatta.

Kyllä noilla eväillä taas kelpaa rääkätä eläimiä ja ihmisiä. Naapurit nauraen tervehtii ja koko asuinalue innoitsee myäs. Lopun ajat ovat koittaneet. Vihdoinkin!