Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156026 Ilmoita asiaton viesti

Etänäätä. Ajattelin samoin. Toisten rahoilla on kiva herkutella. Unohtui jo ne nälkäiset ja palelevat romanit. Kaipa Hursti jo syötti ja juotti heidät? Kun Tuksu on kehunut Hurstia, niin rientääkö Tuksu auttamaan ns. köyhien jouluun. Itsekin kunnioitin edesmennyttä Hurstia ja nyt hänen poikaansa. Hurstit ovat tehneet paljon hyvää. Pelastusarmeija on myös tehnyt hyvää työtä. Eivät hehkuttele roskalehdissä jos ovat ruokkineet vaikka 500 ihmistä. Tuksun piti kuvata kun mamma jättää hotellista varastettua ruokaa kodittomalle Eilatissa. Siinä oli loman hyvä työ! Mitä olisi saanut niiden rättien hinnalla?

Kukaan muu ei lähtenyt auttamaan Tuksua Miamiin kuin velli. Ei kukaan omaisista eikä kukaan ”laajasta ystäväpiiristä”, saati sitten ihailijoista. Kiitoksena on ollut vain julkista haukkumista ja henkilökohtaisten, miehelle vaikeiden asioiden paljastamista. ”Ole sinä hiljaa! Sinä et tiedä mitään.” Säälittävintä ja ikävintä lienee vellin tunnuksien käyttö. ”Kaunis ja älykäs nainen!” Sama juttu kuin Sanna ”Tussula”, eli Tuksun luoma hahmo, joka ahkerasti kehuu Tuksua ja puolustaa häntä kun demonit (arvostelijat ja epäilijät somessa) ”hyökkäävät” Tuksun kimppuun.

Mitä kivaa joulupukki tuokaan Tuksulle? Ehtiikö tilaukset Kiinasta perille ennen joulua? Lapsellisia oloasuja, rihkamasormuksia ja iltapukuja. Saisi pukki tuoda Tuksulle ison, pinkin dildon. Musta dildo ei taida kelvata? Siitä voi saada vaikka Ebolan. Vieläkö flamingot mahtavat olla muotia vuonna 2019, vai kantaako Tuksu kaikki flamingoaiheiset esineet roskiin?

Oliko tänään se suuri päivä kun Etu-Töölössä vietetään tupaantuliaisia? Sopiiko Tuksu tanssimaan siellä ja hinkkaamaan seiniä? Ovenpielet onkin pyyhitty Pyhällä Öljyllä. Jos saranat narisevat, niin voiteluöljyn asemesta voi käyttää ruokaöljyä. (Niksi-Tuksu). Tuleeko tupareihin 100 vai 200 vierasta? Pappa taisi jäädä Ruåtsiin, eikä Tuksusta tullutkaan omaishoitajaa. Käykö Tuksu varaamassa kinkun Stockan herkusta ja vie sen Silja Linella (Viikkarille taitaa olla edelleen porttikielto?) Stokikseen. Velli kelpaa maksajaksi, mutta hän ei kelpaa mukaan. Eihän ateistin kanssa voi matkustaa kuin kaukomaille.