Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156030 Ilmoita asiaton viesti
Strippis
Participant

Omatunto ja itsetunto

Pricipeca:

Paremman itsetunnon omaava mies olisi lakannut tuota rahoittamasta kaikkien Tuksun herjojen jälkeen, mutta Vellillä ei ilmeisesti ole ollenkaan sellaista, kuin itsetunto tai itsekunnioitus.

Paskat itsetunnosta tai itsekunniotuksesta Vellin kohdalla. OMATUNTO olisi kova juttu. Se olisi estänyt eläinrääkkäyksen mahdollistamisen ja monen muun ikävän asian. Mutta ei. Loviisan Lapanen on mahdollistanut kaiken ja tekee sen jatkossakin.

Ei auttanut varoittelu, ei edes pieni uhkailu. Ei. Tämä sikiöasennossa kunniaa HornaBarbille tekevä MatoVeijo jatkaa valitsemallaan tiellä. Jos jätkä ei ymmärrä oikean ja väärän eroa, hän ansaitsee kaiken kuran mitä ikinä maailma hänen niskaansa kaataakaan. Tämän olen sanonut alusta asti ja siksi hänet Velliksi ristinkin. Olisi pitänyt laittaa nimeksi KuraVelli, olisi ollut kuvaavampi.

Ehdin jopa naureskella, että tästä Vellistä voisi kuoriutua jopa MachiaVelli, mutta ei ole minusta profeetaksi edes nihkeällä huumorilla. Taisin MachoVellinkin mainita, mutta sitä EN suostu myöntämään (lähinnä koska SevenLiven mukana meni muutakin kiusallista materiaalia) 😀