Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156076 Ilmoita asiaton viesti

Johanna Mia Tukiainen
28 min ·

Suomi; kun olisitte ymmärtäneet pyytää Johanna Tukiaisen esiintymään Linnanjuhlien jatkoille; niin olisin tehnyt saman kuin 5.12 Kokkolan keikallani; ja laulattanut yleisöä kanssani laulamaan ”Maamme” laulun jossa koko ravintola nousi seisomaan hyvin kunnioittavasti! Tamperetalon johtaja Harri jyrähti jo aikaisemmin tälle Sannille törkeästä Jumalan pilkasta kun hän tuli esittämään Tampereelle johonkin konserttiin jonkun ihme ”biisinsä” jonka sanat menee about ”Jeesus ei tule pian.” Kaiken pilkan jälkeen mitä suomalaisilta olen saanut; voisinhan mäkin alkaa esittää keikoillani ympäri Suomea jotain biisiä ”Haluan muuttaa Suomesta” mutta se olisi ihan oikeasti tosi mautonta omaa kotimaata kohtaan; jossa sotaveteraanimme menettivät henkensä, kituivat jne. monet heistä ovat nyt yksin ja unohdettuja hoitokodeissa!!!!! KUNNIOITUSTA SUOMEA KOHTAAN; toivottavasti suomalaisille alkaa avautumaan myös se; kuinka paljon media on vuosikausia valehdellut Johanna Tukiaisesta ja antanut tarkoituksella hyvin negatiivisen kuvan. Mun pitäisi osallistua johonkin politiikkaan tms. musta on paljon muuhunkin kuin tanssimaan lavoilla nauhatanssia (vaikka sekin on hieno taidemuoto) ja laulubiisinikin ovat ihan jees. ”Hei me lennetään tänään Lappiin” ei ainakaan pilkkaa Suomea…….!

Anni Emilia Typerä pissis Sanni. Olevinaan isokin julkkis hohhoijaaaaa

Johanna Mia Tukiainen Kyllä; minustakin tuo tyyppi on jotenkin ällöttävä rääkyjä……ja hänen biisinsä sanat ovat KUVOTTAVIA!

Anni Emilia Johanna Mia Tukiainen todellakin. ” mitähän vittua” ja ” pornoo ” biisien niminä ,onpas siinä hyvä esikuva faneilleen ala ja yläasteikäisilelle. Ja että tämä oli kutsuttu linnanjulhiin kertoo kulttuurin rappeutumisesta surullista….

Johanna Mia Tukiainen Anni Emilia Kyllä; tuossa on pääasiassa syyllisiä tietysti he; jotka kutsuivat kyseisen Sannin ylipäätään koko Linnan juhliin!!! Ja se, että he laittavat tuon pilkkaajan vielä esiintymään; kertoo maastamme vieläkin enemmän!