Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156116 Ilmoita asiaton viesti
soosi
Participant

Teksti Facebookista (videon linkitys ei onnistunut):

Tässä Suomen Itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 Kokkolassa pienessä ravintolassa ” Mary’s La Favorita ” laulan omalla äänelläni suoraan mikkiin (siksi ääni ei ole paras mahdollinen; sillä yleensä todella monilla esiintyjillä ääni miksataan ennen esiintymistä, tässä se tulee raakaversiona) mutta laulan siis ”Maamme” laulun ja siihen yhtyy seisoen lähes koko muukin ravintola laulamaan, sekä siunauksen toivotukseni Suomelle tulee hyvin esille! Myöhemmin vielä kiitin Suomen sotaveteraaneja (se ei näy tässä), olisi voinut biisin tehdä studioilla valmiiksi, niin se olisi ollut ”kunnolla” valmis esitettäväksi, tähän sain idean vasta junassa.

Tänne tulee myöhemmin lisää videoita Kokkolan keikaltani kun Mari ehtii laittaa niitä. Mulla oli kaksi kännykkää joista toinen hajosi ja toinen on hajoamaisillaan, Apple 6.

Sanoin just äidilleni; että ”mulla ei ole maailman paras ääni” mutta hän kommentoi hyvin; että ”mielummin esittää vaikka huonommallakin äänellä kunnon ”Maamme” laulun kun paremmalla äänellä rivouksia ja pilkkaa!

Marja Tukiainen Hieno itsenäisyyden kunnioitus laulu, Johanna vain kaunistunut!

Marja Tukiainen Kaunista ja arvokasta!