Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156123 Ilmoita asiaton viesti
Principeca2
Participant

paremmalla äänellä rivouksia ja pilkkaa!

Huonommalla äänellä on ok laulella/esittää rivouksia? Mitäs muita biisejä siihen Tuksun settiin kuuluikaan? Ainakin Coheni Hallelujah, joka on rivo eikä muutu vähemmän rivoksi sillä, ettei Tuksu ja mamma ymmärrä, mitä laulussa sanotaan.

Ja rivouksista puheen ollen. Mamman ja Tuksun mielestä ei ole lainkaan rivoa ja asiatonta esiintyä itsenäisyyspäivänä liian pienessä yöpuvussa, jossa lukee rinnassa ”Bombshell” ja tutussa perse vilkkuen? Veikkaanpa, että Sainnilla oli sentään vaatteet päällä.

Sanni esitti laulunsa linnan juhlien jatkoilla, jotka ovat jotka ovat sen jälkeen, kun on ensin juhliapönötetty Suomen itsenäisyyttä monta tuntia. Mielestäni Sannin biisit olivat tilaisuuteen ihan ok. Hänet oli tilattu laulamaan omia biisejään ja nämä lienee nyt niitä isoimipia hänen hittejään. Kyllä tilaaja varmaan on tiennyt Sannin tuotannon. Ja yleisöhän siellä lauloin vittu-biisin avainlainit Sannin heitä laulattaessa. Yleisöllä on varmasti ollut hyvä meininki. Ja Suomesta pois muuttamisella viitataan Sannin biisissä muuttamisesta pois mahdollisimman kauaksi väkivaltaisesta ex-kumppanista ei siihen, että itse Suomessa olisi varsinaisesti jotain vikaa.

En näe asiassa mitään ongelmaa, toisin, kuin uskovaiseksi itsensä julistaneen naisen kännistä paljaan pillun levittelyä biljardipöydällä pitkäperjantaina. Ja äitiNI, jonka isä on sotaveteraani, on samaa mieltä.