Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156141 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Barbie sai oman rusetti kasilaukkunsa by Ted Baker 😍💋💖 Ihana joululahja!”

Keneltä sait kiristettyä rahat? Vai jäikö laukku vielä kauppaan? Eikö sinulla ole jo tarpeeksi laukkuja?

”Käyn hakemassa mm. suuret kukka asetelmat sisareni Julian haudalle!”

Eikö Suomesta löydy kukkakauppoja? ”Suuret kukka asetelmat.” Eikös siellä taivaassa ole harvinaisia jalokiviä ja kukkia? Ei Julle taida arvostaa kukkia jotka jäätyvät näillä pakkasilla? Miten suuret asetelmat? Ota nyt kunnon kuvat.

”Sanoin just äidilleni; että ”mulla ei ole maailman paras ääni” mutta hän kommentoi hyvin; että ”mielummin esittää vaikka huonommallakin äänellä kunnon ”Maamme” laulun kun paremmalla äänellä rivouksia ja pilkkaa!”

Olet syytänyt rivouksia ja pilkkaa itse. Olet haukkunut eri uskontoja, eri rotuja, homoja, ex-ystäviäsi, ex-työtovereitasi ja jopa perhettäsi jne jne. On tullut haistattelua ja rivouksia. Joitakin olet lyönyt jopa pullolla tai lasilla päähän. Olet jopa niistänyt räkäsi seteliin millä maksoit ryyppylaskun. Ensiksi et aikonut maksaa laskua. Toisten (työssäkäyvien) ihmisten halventamista. ”Huoria, homoja ja varkaita…” Siinä vain pieni osa mitä suustasi on päässyt. Siihen vielä kunnon rikosrekisteri. Johanna Tukiainen olisi varmaan pelastanut itsenäisyyspäivän? ”Lauluille” olisivat nauraneet kaikki. Vuosien aikana olemme nähneet simpukkaisia esityksiä, kahvikerma-esityksiä (kun kuohukermaa ei ollut) suoraan upealle vartalollesi ja sammumista biljardipöydälle. Eli rivouksia yms rivouksien perään. P-kaiset stringit, k-seminen asemalaiturille Tampereella jne jne kruunaavat kaiken.

Kiva kuulla että jäätkin vaihteeksi Suomeen, etkä muuta pois mm. sotaveteraanien takia. Niiden rintamalla ammuttujen sotilaiden (sankarivainajien) vuoksi ja vielä elossa olevien miesten ja naisten takia. Tajusit kai, ettet pärjää missään, eikä elättäjää löydy ulkomailta. Muuttojasi ulkomaille on ollut mielenkiintoista seurata. Päättikö velli, ettei hän muuta ulkomaille? Tunnet hyvin sotaveteraanien asiat kun olit oikein vapaaehtoistyössä.