Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156227 Ilmoita asiaton viesti
sopulisisko
Participant

”voisinhan mäkin alkaa esittää keikoillani ympäri Suomea jotain biisiä ”Haluan muuttaa Suomesta” mutta se olisi ihan oikeasti tosi mautonta omaa kotimaata kohtaan;”

Tyyppi on kymmenen vuotta säännöllisesti ja melko julkisesti julistanut, että haluaa muuttaa ulkomaille, koska Suomi on junttila ja suomalaiset kateellisia juntteja.

 ”Kyllä; minustakin tuo tyyppi on jotenkin ällöttävä rääkyjä……ja hänen biisinsä sanat ovat KUVOTTAVIA!”

Ja tämä tyyppi on kymmenen vuotta rääkynyt epävireisesti keikoillaan Apinamiestä ja Sexx.

Hän myös esiintyy pizzerian kulmauksessa yöpaidassa ja tutussa, joka on toiminut myös lampunvarjostimen koristeena tai verhojen pidikkeenä. Että tuolla ”työnäytteellä” pitäisi sitten päästä esiintymään suoraan TV lähetykseen itsenäisyyspäivän jatkoille?

Ja maamme laulu? Joo, kyllä, raakaversio. Todella raaka. Että TV:n juhlalähetykseen laulamaan… hoh hoijaa. Ja miksei Johanna käytä oikeita vaatteita keikoilla, kun niitäkin hänellä kuitenkin on.  Välillä on uimapuku ja välillä yöpaita.

PS. Mielestäni Johanna laulaa, että sulla on hyvä, mulla on syvä, Jollaksessa tekee sen... tosin on tainnut muuttaa ”sen” tekemisen paikkaa sen mukaan missä asuu. Nyt ”se” tehdään Helsingissä…