Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156230 Ilmoita asiaton viesti
Mäntynäätä
Participant

Haha! Hyvin kestin, kiitos huolenpidosta Twisted Sister. Tämä oli jo neljäs keikkani, eikä edelleenkään hirvitä. En tiedä olenko näätälajiltani jotenkin sekarotuinen, sillä en pidä Johannaa livenä mitenkään rumana. (Saa kävyttää.) Lihava hän on, se asia ei olekaan niin katsojan silmästä riippuvaa, vaan fakta. Johanna itsekin myönsi jo kesällä että kiloja on liikaa, minkä takia ainoastaan tietystä kuvakulmasta saa kuvata.

 

Asunvaihtoja oli omien muistikuvien mukaan kaksi, mikäli luputtimien ja sen kummallisen pörröviitan riisumista ei lasketa. Pinkin paitulin lisäksi päällä näkyi vaalea makkarankuori ja oranssi pitsiunelma.   

 

Tässä kun on ollut spekulaatiota keikkapalkkioista, uskallan paljastaa senkin, että laffan flamingokeikan jälkeen tuli supistua Suvin kanssa. Kauheasti häntä nolotti pieleen mennyt keikka, sillä Johanna ei halunnut harjoitella etukäteen. Kertoi kuitenkin, että tuhannen euron palkkio kyllä hälvensi häpeää. Hieman kummastelin summan suuruutta, ja kysyinkin saako hän varmasti sen verran rahaa, sillä ”Tuksullahan on ollut aiemmin ongelmia palkkioiden maksamisten kanssa”. Suvi siitä vähän säpsähti ja kysäisi olenko seiskan toimittaja.

 

Yritin arvioida Johannan päihtymystilaa jo kesällä, enkä osaa siihen sanoa juuta enkä jaata. Ainoastaan alkoholittoman siiderin kanssa hänet näki silloin, tällä kertaa ei ollut juomia kädessä ollenkaan. Kesällä Johanna piiloutui väliajoilla puhelimen taakse, tällä kertaa kokonaan toiseen huoneeseen. Epämukavuusalueellaan hän selkeästi oli, mikä puoltaisi alkoholittomuutta.