Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156277 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun neiti.
Participant

On pöhinää täällä näätäpesässä! Ei hitto sentään, ei ei ei. Aivan karmeeta pskaa ESITTÄÄ ja PUHUU tämä jäte nimelta Povipummi. Yhä vaan hullummaksi menee shoe. Nyt shoesta kuultaa läpi silkka epätoivo, ei mitään muuta. Pskaiset hourupää pellet pukee päälle surkeat ja likaiset, epämääräiset ryysyt. Mennään ”keikalle” likaiseen lähiökuppilaan keskelle ei mitään. Nukkumatti-pipariukko-poro on aivan kujalla, toinen heiluu liian pienessä tutuyöpaidassa, kimmeltävässä kesämekossa ja imetyssuojat vilkkuen ”juhlapuvussa”. Ei voi olla totta! Laulaa pitää, vaikka tekee ssen huonommin kuin tuon kuppilan kantaporukan laulajat. Ja siitä muka maksetaan tonni? En usko.

Sitten läskikinttu isoon ääneen haukkuu Linnan jatkoilla esiintynyttä lahjakasta, nuorta, kaunista ja suosittua artistia. Mölytessään täyttä soopaa lokki paljastaa vain oman tyhmyytensä. Tuksu on niin tyhmä, ettei sille voi kommentoida mitään. Tuksun jutut on niin sekavia, ettei niihin ole mitään lisättävää. Jää ihmettelemään, että missä ne valkotakkiset taas viipyy.

On tuo Vellikin kyllä vajonnut alaspäin. On riutuneen ja huonossa hapessa olevan näköinen. Jos ei aiemminkaan mikään komistus ollut, niin ihmisen näköinen oli. Nyt ei ole. Ovat tosiaan kuin luodut toisilleen. Ai mitenkäkö mies voi vajota noin alas? Se joka menee ostamaan hampurilaista akkojen valkoisessa kaniturkissa, sellainen mies voi tehdä mitä vaan.

Hirmuisesti kiitosta Ilkka4, Princi ja ennenkaikkea mäntynäätä! Kumarrukset ja huispaukset täältäkin. Mäntynäätä, olet kovan luokan pokerinaama, kun jaksat tuota pskaa käydä seuraamassa. Loistavaa näätätyötä.

Erittäin vähän yleisöä, nekin suurimmalta osaltaan lähiön omaa porukkaa, kantakundeja. Tuksu on ollut syvästi pettynyt keikkaan ja yleisön määrään. Siitäkö lähti idea haukkua kovin sanoin Linnan jatkojen artistia ja uhota, että HÄN olisi parempi? Mitä pahemmin asiat floppaa sen suurempi on tuksuaaninen uho, näinhän se menee.