Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 185 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 185

#156282 Ilmoita asiaton viesti
Soopelsson
Participant

Jos pubissa oli 30 naamaa ja ne kaikki maksoivat sen kympin niin tuloja tuli 300 euroa sisäänpääsyistä. Jos Laffan omistajamuidu on oikeasti niin urpo että maksoi tuosta tonnin palkkion joko virallisesti tai ilman laskua / laskutusta  olemassaolevalta firmalta / käteisenä  / pimeästi niin se akka on hullu.

Hyvän ja tunnetun  trubaduurin saa koko illaksi (pari settiä, 45 min per, tai kolmekin jos kuppila järjestää hotelliyöpymisen ja ruuat ja on muutenkin mukava) viidelläsadalla. Todella tasokas ja nimekäs duo tai pieni bändi tunnetulla solistilla akustisella keikalla pyytää 800 e- tonnin.

Viiden hengen tunnettu bilebändi kaikki PAsysteemit mukana maksaa tonnin. Ja saa kolme settiä mahtavaa musaa ja täysveristä viihdytystä.

Tuksun hörhöilyistä pitäisi maksaa korkeintaan junamatkat, tarjota pizzat ja keräyttää kolehti läsnäolijoilta, että maksakaa sen mukaan mitä esityksestä piditte.

Tonniin en pysty uskomaan, en sitten niin millään. Hullu muija jos sen antoi. Ilmankos virmansa pyörii tappiolla ja verottajaa kiinnostaa mitä se touhuaa siä.