Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 189

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 189 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 189

#161963 Ilmoita asiaton viesti
Aija
Participant

Veijonen on pahasti psyykkisesti sairas ja suuruuskuvitelmista kärsivä takuueläkkeellä nitkuttava Tuksun yksi huijattava.

Itse Veijonen Tuksun kelkkaan persoonallisuushäiriöissään lähti tässä tapauksessa tietoisesti myös omaa etuaan tavoitellakseen. Sitä sääliä on tässä tapauksessa vähän vaikeaa kokea Veijosen suuntaan.

Voi blogeja vielä tulla maanantaina, mutta sitä suurta sukseeta ja maallista kunniaa mitä Harri kaikessa ylimaallisessa ylistyksen tarpeessaan tuskin saavuttaa.

Vakavasti sairas Harri Veijonen on psyykkisesti.

Uskonnon kanssa Veijosen harhoilla persoonaan kohdistuvasta ihannoinnista ja ”profetoinnista” ei ole mitään tekemistä.

Sikäli ovat Veijonen ja Tuksu sukulaissieluja, että kärsivät kummatkin ainakin osin samoista persoonallisuushäiriöiden ja ilmeisen mahdollisesti muistakin psykiatristen luokituksien kategoriaan menevistä vakavista ongelmista.

( Harhainen persoonallissushäiriö, päihdepsykoosit Tuksun osalta, psykoosiin johtava bipolaarihäiriö, skitsofrenia?)Tuksun kohdalla lienee perinnöllistä.Siihen vielä vuosikymmeniä kestänyt eri päihteiden ja huumaavien aineiden vetäminen joka tehnyt omat tehtävänsä aivoissa.

Ja Veijosena en laskisi tulevaa elantoa Tuksun kuvia ja blogikirjoituksia sisältävään kirjajulkaisuun jotka nähty jo muualla moneen kertaan.

Veijosen ulostuloissa heijastuu voimakkaasti henkilökulttiin perustuva halukkuus olla jotain suurempaa. Sama näkyy Tuksun ”armolahjoissa” kuten ”henkien erottamisen” kyvyissä ja siitä kehnosta mongerruksesta jota väittä ”kielillä puhumisen” lahjasta..

Kummallakin sama pyrkimys persoonallisuushäiriöissään olevasta sairaudesta tarpeena olevan jotain ylimaallista, ihailtavaa ja erinomaista uskon varjoilla.

Tämä piirre Tuksulla korostuu kaikilla muillakin elämän alueilla.