Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 189

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 189 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 189

#162049 Ilmoita asiaton viesti
Soopelsson
Participant

Lehkamolla on tää viimeisinkin kämppä myynnissä. Ferrarit meni jo aikoja sitten.

Pankki ne taisi oikeasti omistaa. Vivuttamalla velkoja moinen onnistui. Eli on joku pieni omistus (kiinteistö, maapläntti) joka kiinnitetään ja jota vastaan otetaan pankkilainaa, sitten ostetaan sillä summalla jotain jota parannellaan tai minkä arvon oletetaan nousevan ja kiinnitetään uutta velkaa vastaan ketjuttaen.

Palikat kaatuu kun joku osio tuolla ei nousekaan arvossa (autot, kiinteistö) eikä käy kaupaksi…. Pankki ei huutele perään niin kauan kun korot on matalat ja ne pystyy hoitamaan. Se rytisee sitten kun pitää lyhentää pääomaa….

Lehkamollakin voi koittaa vielä vuokrakämppäajat koko ison perheen kanssa, jos muija jaksaa pysyä kyydissä eikä ota eroa. Noi on kyllä hauskoja heppuja. Nuorena leijonana on kivaa mutta kun nuorempia tulee takaa niin nää jää auttamatta kyydistä.

Sillä rannallahan Johkinasu nyt ruikuttaa. Ihan kohta 41-vuotias työtön varaton ex-strippari jolla on dementikkofaija ja hiukka outo mutsi ei oo missään porukassa parasta A-ryhmää.

Ei tuo kelpaa edes epätoivoisimmalle udiootille, kun terveempiäkin geenipooleja on nuoressa lihassa yllinkyllin tyrkyllä. Että sillee hyödytön täti. Mutta hyvin sopisi Nissis-porukoihin puuroa keittämään ja voileipiä pöytään kattamaan liina päässä, naama pestynä ja essu edessä.