Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 230

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 230 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 230

#226647 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Hyvää paljastelu viikon alkua näätäkamuille!

Tänään kauniit 3 terveydenhuolto henkilöllöä paljastelevat tunkille mitä ovat miettineet tunkin loppuraskauden varalle. Varmaan tosi glamour tilaisuus kun en oman ystäväpiirini odottavien muista kokeneen moista kokoontumista. Varmaan nuo 3 kaunista haluavat vain kiihkeästi tavata kauniin pregnantin, ja miitti on tekosyy siihen. Tai sitten koolle on kutsuttu joku kaunis kriisiyksikkö hoitamaan vaikea tilanne. Ongelmaodottaja kaikilla mausteilla.

Huomenna paljastellaan sitten sukupuoli mahtavissa megabileissä, joissa on läsnä ainakin bilisseurue ja muratit, tosin papasta en mene vannomaan. Tuskin muita, ei possulla ole kauniita ystäviä, kun ruuhiraakunkin kanssa meni sukset ristiin. Chrisse ripustelee varmaan edelleen tauluja Lidingön asunnolla eikä ennätä. Unohdin puppe-pupun! Ja paljastellaan paljastelu mekko, jota osteltiin kellon ympäri mall of emiratesissa, eikun heh mall of skandinaviassa.

Jos nyt possu on puhunut likikään totta, paljastellaan kai sitten lähiaikoina se äitiys aiheinen odotus sivusto seiskassa. Ei kirves sitä kauan voi pantata, koska akkahan hölöttää muuten uutiset ilmi muualla. Sillä ei vaan pysy mölyt etanoiden takana.