Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 242 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

#243257 Ilmoita asiaton viesti

Ei Påål pysty olemaan mikään sotarikollinen. Jätetään pois tällaiset mutu-oletukset. Kyllä mies olisi saatu kiinni jo ajat sitten. Hän lienee siirtynyt Ruotsiin perhesyiden takia (enkä tarkoita perhekeskeistä kohukauhutarta). Toinen tärkeä syy lienee Ruotsin paremmat sosiaaliedut. Ei mies antaisi kuvata itseään jos hänellä olisi rikostausta ja häntä etsittäisi. Kyllä Europol/Interpol osaa etsiä kuvia ja tietoja rikollisista. Tekniikka on kehittynyt rikostutkimuksissa. Eiköhän miehellä ole ollut aikaisemmin joku albaani tyttöystävänä Ruotsissa? Paxu ei varmasti tällaisesta kertoisi, sillä Jumalan suurta suunnitelmaa täytyy korostaa. Kas kun Paxu ei väitä miehen olevan täysin ja suoraan neitsyt myös. Omasta menneisyydestään Paxu on varmasti hiljaa. Magic Life erotiikkaräkälä missä asiakkaille tarjottiin ”korkeatasoisia tanssiesityksiä” 4 m2:n kokoisessa kopissa. Serlarulla oli liikutuksesta itkeviä asiakkaita varten. Esitykset olivat niin hienostuneita ja lumoavia.

Varminta on se, että mies on kielitaidoton (ei puhu ruotsia) ja työtön mamu. Ei siis ollenkaan Tuksun haaveiden mies, mutta tässä vaiheessa Tuksun pitää valehdella olevansa rakastunut täysin ja myös sekä suoraan. Ihmettelen Tuksun päätöstä (miehellä ei ole ollut mitään sanomista asiaan) lapsen kotikielestä. Miamisen englanti. Joko Paxu on varannut päiväkotipaikan englanninkielisestä päiväkodista? Lapsella olisi erinomaiset mahdollisuudet oppia molempien vanhempiensa kotikielet ja siihen vielä päälle ruotsi ja englanti. Kyllä Paxu olisi kehunut miehen koulutusta ja asemaa/työpaikkaa jos mies olisi töissä. Mies on kuitenkin liian hyvä Tuksulle.

Lapsen syntyminen ja kastetilaisuus on vuoden ykköstapahtuma Ruotsissa. Onnitteluja ja kukkalähetyksiä. Ketkä onnekkaat pääsevät lapsen kummiksi? Kenties rakas Jassu-sisko, vaikka muutamia vuosia sitten sisarusten välit olivat hyvin kireät. Kastetaanko lapsi kotona, vai tapahtuuko kastaminen suomalaisessa kirkossa Gamla Stanissa, aivan lähellä kuninkaanlinnaa?