Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 242 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

#243433 Ilmoita asiaton viesti

 ”Hän on saanut miljardööri omaisuutensa niin että hän myi sielunsa saatanalle. Älkää hyvät ihmiset ottako sitä rokotetta.”

Eiköhän Gates ole saanut valtavan omaisuutensa kovalla työllä ja hyvillä ideoilla? Miehellä oli näkemystä tulevaisuuteen. Tuksu on vain kateellinen rikkaille. Jos Paxu olisi rikastunut samalla tavalla, niin hän kehuisi omia taitojaan. Tuskin kiittelisi Jumalaakaan. Jos Dolls International Corporation olisi maailman paras tanssiryhmä ja he esiintyisivät ympäri maailmaa hienoissa kasinoissa ja suurissa yökerhoissa, ja Johanna olisi miljonääri, niin hän ei syyttäisi saatanaa.

Johannan kannattaa muistaa, että Gates on lahjoittanut ison osan valtavasta omaisuudestaan säätiölle joka jakaa rahaa hyväntekeväisyyteen.  Hän on kertonut, että hän ei tarvitse liikaa rahaa. Myös köyhät saavat rahaa säätiön kautta. Hän tukee myös tiedettä ja taiteita. Kunnioitan tuollaista miestä. Mistä Johanna olet saanut tietää, että Gates ei rokotuta lapsiaan? Joku amerikkalainen sekopää kertoi, vai?