Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 242 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

#243465 Ilmoita asiaton viesti
Oikeusnäätä 😠
Participant

Pappa kunnostautui aikoinaan kolmiolääkkeiden maahantuojana ja myyjänä. Sisäisesti kaunis Julle oli myös mukana maahantuonnissa. (pravuurina)

Kyllä, Tukiaisten asiat ovat ihan sitä, miltä ne näyttävät.

Helsingin käräjäoikeudessa pidettiin ns. lääkerikkomuskäräjät 23.5.2013. Vastaajina Markku ja Julia Tukiainen. Kumpikaan vastaajista ei saapunut paikalle. Juttu kuitenkin käsiteltiin, ja ratkaisut tehtiin. Oikeuden rattaat jauhoivat:

Markku Tukiaista syytettiin lääkerikkomuksesta. Ratkaisu: 20 päiväsakkoa.

Julia Tukiaista syytettiin lääkerikkomuksen lisäksi näpistyksestä. Ratkaisu: 30 päiväsakkoa.

Lääkerikkomuksessa kyse oli ”Thaimaan tuliaisista.” Tukiaisilla olivat kassit pullollaan arki- ja juhlakäyttöön tarkoitettuja pameja ja bentsoja (reseptilääkkeitä, kolmiolääkkeitä), kun he palasivat reissusta Suomeen.

Lääkkeiden salakuljetusyritys meni niin, että Johanna ja Julia Tukiainen lensivät Thaimaasta Tukholmaan tammikuussa 2012. Sieltä he siirtyivät Helsinkiin Siljan laivalla. Markku Tukiainen oli laivalla mukana. Markku ja Julia Tukiainen toimivat muuleina ja jäivät kiinni.

Johanna Tukiainen oli antanut oman huumaavien lääkkeiden lastinsa heidän kuljetettavakseen, ja oli siis samassa seurueessa mukana, muttei kärähtänyt Suomen tullissa.