Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 242 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

#243480 Ilmoita asiaton viesti
Minnili
Participant

Oikeusnäätä 😠

Participant

Hymy raportoi 24.5.2013:

Julia Tukiainen on saanut eilen Helsingin käräjäoikeudessa tuomiot lääkerikkomuksesta ja näpistyksestä. Teot tapahtuivat viime vuonna tammi- ja marraskuussa.

 

Näpistyksestä Tukiainen tuomittiin, kun hän ei maksanut reseptilääkkeitä Helsingin Yliopiston apteekissa, vaan käveli lääkkeet mukanaan kassan ohi ulos.

 

Tukiainen oli myös tuonut maahan ETA-alueen ulkopuolelta huumausaineeksi katsottavia lääkeaineita, joihin hänellä ei ollut käyttöoikeutta. Tabletteja oli toista sataa.

Nainen sai yhteensä 30 päiväsakkoa vähimmän päiväsakkoluokan (6 euroa) mukaan, eli 180 euroa.

 

Todellinen rikollisneron suunnitelma hakea apteekista lääkereseptin lääkkeet omalla nimellään ja sitten marssia niiden kanssa maksamatta kassan ohi. Kovin kummoinen sherlokki ei tarvi olla sellaisen rikollisneron saamisessa kiinni kun sehän nimikin on jo siellä ylhäällä ja apteekin järjestelmä varmaan suoraan listaa ne reseptilääketoimitukset joiden maksua ei ole päivän päätteeksi maksettu kassalle.

😅

Näätimisen kannalta eletään nyt kyllä taas huippuaikoja, kun saadaan jännittää minkä värinen pulla sieltä Matamin uunista putkahtaakin ulos kenties jo lähiviikkoina.

Toisaalta vähän meinaa säälittää piltin kohtalo kun sattuu syntymään rikollisesta elämäntavastaan, väkivaltarikollisena tunnetun päihdeongelmaisen mielenterveystapauksen lapseksi. Paljon huonommin ei elämä voisi ulkoisten puitteiden osalta alkaa Ruotsissa ja tiedä miten paljon lääkitykset ja päihteet vaikuttaneet sikiöön jo raskausaikana.