Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 242 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

#243492 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Tuo tuksun älyttömyys ja tietämättömyys on sitä luokkaa, ettei siitä ällistyminen ja järkyttyminen kai ikinä lopu. Mt-sairashan se on, ja osa johtuu siitä ja se että se uskoo kaikkeen kammottavaan potaskaan, mutta paljon on osuutta silläkin että se on niin täydellisen tyhmä. Läpäisty yo-tutkinto on nettiulosteet huomioiden hämmentävä, mutta silloin tunkki ei ollut vielä pilannut aivojaan viinalla ja pillereillä, ja tuntuu tehokkaasti kaikki peruskoulun ja lukion oppitunneilla saatu perustieto tippineen aivoista. Varmaan demonisia harhauttajia pian nekin, koulut ja opettajat. Ainoa oikea totuus löytyy youtubesta jne.

Pregnetti on ollut valveilla puoliltaöin, ja syytänyt instastoryynsa taas uskismatskua urakalla. En ala niitä jenkkiläisiä uskiskuvia kopsaamaan. Herhiläinen asuu vielä tornissaan, ja oli kuvannut sumua ja keikistelyään peilin edessä ulkovaatteissaan.

On tosiaan hämmentävää, jos tuksu noita kaikkia näkemyksiään maailmanmenosta selittää Paulillekin, eikä mehmu ota jalkoja alleen. Ehkä mehmu kuuluu samaan koulukuntaan, ja uppopaistetaan ensi kesänä Nisusepelän lammikossa, myös.