Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 242 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 242

#243506 Ilmoita asiaton viesti

Kuva on vuosi sitten otettu, Loviisassa jossa asuin jonkin aikaa. Laihduin tuossa noin 15kg ja olin pidemmän aikaa tosi timmissä kunnossa 🙂 nyt raskauden aikana koko kroppa on muuttunut mutta ikä vaikuttaa myös niin ettei ulkonäkö ole enää niin tärkeä kuin aiemmin, ja vauva on niin suuri lahja ettei toisaalta edes painon nousua huolehdi samalla tavalla, asiat muuttaa arvo järjestystä.

Voi Jeesus mitä ajatusvirtsaa! Tuon jälkeen Paxu siirtyy näppärästi Zimmermann-mekkoihin. Milloin Tuksu oli ”timmissä kunnossa”? Noin 20 vuotta sitten? Tuksu väitti laihtuneensa räjähdysmäisesti jo mm. Israelin-lomallaan, vaikka hän oli yhtä lihava (silava). Tuksu syytti aina lääkäreitä lihomisestaan. Ilkeät ja kateelliset lääkärit olivat muka määränneet hänelle sellaisia lääkkeitä jotka lihottivat. Toinen syy oli kilpirauhasen ”räjähtäminen”. Alkolla ja roskaruoalla ei ollut osuutta asiaan.

Eikä Tuksu ole koskaan harrastanut liikuntaa tai salia. Voimalajit, reipas liikunta, uinti, voimistelu ja tuntikausien tanssi koreografioita harjoitellen? Ainut liikuntamuoto on ollut nukkuminen (”Rakastan nukkumista”). Nyt sitten vedotaan raskauteen. Jassu on kyllä timmissä kunnossa.

Vai pidätetään miljonäärejä ilman syytä? Paxun kannattaisi tutustua tosiasioihin. Eikä Tuksulla ole pelkoa omaisuuden menettämisestä, koska hän ei omista mitään. Likaiset, vanhat vaatteet eivät varmasti kelpaa kenellekään. Arvokkain esine minkä Tuksu omistaa lienee Villeroy & Bochin lautanen, ja sekin lienee jo niin kolhiintunut, että kelpaa korkeintaan koiran ruokakupiksi.

Kauanko Påål jaksaa uskoa noita tarinoita?