Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 245

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 245 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 245

#247555 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Seiskan sarja ” Kohusta kehtoon” oli ensinnäkin surkea. Nimi valinta LEIMASI VAUVAN jo ennen syntymää. Vauva ei ole aiheuttanut kohua vaan hänen mielikuvituksissaan elävä äitinsä. Sarja käsittelikin ainoastaan Tuksua jotka ne kohut aiheuttanut niin kauan kun ollut julkisuudessa. Tuksu voi siirtyä kohusta toiseen tai parantaa tapansa mutta kehtoon hän ei voi siirtyä.

Vanhemmat eivät omista lastaan, jos he aiheuttavat lapselle haittaa niin sen takia on lastensuojelu, myös Ruotsissa. Äidin takia monessa perheessä on lapsi sijoitettu muualle, siinä ei iskän eikä muitten sukulaisten hoidot auta. Isovanhemmilla ei ole edes sellaisia oikeuksia jotta voisivat olla lapsen ” huoltajia”. Harvoin isovanhemmat saavat sijoitusasiassa lasta, jos ei iskä ryhdy yksinhuoltajaksi ja eroa lapsen äidistä. Ruotsissa lastensuojelu on herkempi puuttumaan kun Suomessa.

Julkisuuden ja rahan ahne äitinsä myy lastaan ajattelematta mitä tämä tulee tekemään hänen tulevaisuudelleen. Mitkään aiemmat tempaukset eivät tule netistä häviämään, ei myöskään tämä sarja.

Tuksu kehuu julkisesti Paulia, jonka isyyteen ei usko kukaan. Tuksun temppuja, näin hän manipuloi Paulin pysymään lapsen hoitajana ja oman kiiltokuvansa tukena, kiiltokuvan jota ei ole koskaan ollutkaan. Lapsen etuus tässä ei näy missään, rytkyjen esittely ei tee Tuksusta hyvää äitiä vaan päin vastoin, rytkyjen esittelyllä ja Paulin kehumisella lapsen etuisuus on jäänyt varjoon. Kirppareilta saa hyviä vauvan vaatteita ja vaunuja, myös Ruotsissa, se ei ole häpeä mutta lumpuksi vauvan tekeminen jo vastasyntyneenä on hirveää. Vauva on viaton ja sitä on suojeltava ettei mummin ja äidin kasvatus tee lapsesta samanlaista Tukiaista kun mummin tyttäret ovat. Siinä ei ole mitään hienoa ollut eikä tule olemaan.