Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 245

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 245 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 245

#247622 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Paksu motjer ei ehdi nyt öisin syytää tiedotteitaan ylöstempauksista, covidista tai halloweenista nettiin. Oma naamakaan ei ole kuvauskunnossa. Tämä lauantain fc uloste ei kai ollut vielä täällä

JMT: WHO:la lipsahti: 10% maailman väestöstä on saanut korona viruksen. Ohessa olevassa tekstissä lisää aiheesta. Ihmisten PITÄÄ laittaa vastaan tätä fasismia, se hidastuttaa edes vähän järjetöntä ihmisten kontrollointia jotka ovat ihmisoikeus rikos!!!! Ei tässä ole kyseessä ihmisten terveys ja turvallisuus, ei ole missään vaiheessa ollutkaan. Kyseessä on hallitseminen ja kontrollointi!!! Gates ei tarvitse enää yhtään rahaa mutta ei tässä olekaan kyse siitä! Kyse on hallitsemisesta.

Tämän ohessa linkki IS:n artikkeliin otsikolla ”professori kehotti suomalaisia kolmen viikon kurinpalautukseen”. Luonnollisesti en linkitä, koska viestiNi kiertäisi intian kautta.

Samoin tunkki on löytänyt antti heikkilän sivut ja linkittänyt sieltä pari juttua. Kaikesta jota tunkki linkittää paistaa läpi ettei se ole joko lukenut ja-tai ymmärtänyt lukemaansa. George Orwellista tunkki tuskin on koskaan kuullutkaan. Varmaan joku b-luokan jenkkiläinen elokuvatähti joka ei ole päässyt julia robertsin kanssa samoihin filmeihin.