Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252000 Ilmoita asiaton viesti

Mistähän Tuksu oli taas saanut nuo tietonsa? ”Shortages” ruoasta? Eikö tuon olisi voinut ilmaista puute ruoasta? Kunhan olisi nyt ensiksi kehitetty varma rokote? Koirallamme on mikrosiru, eikä sitä ohjaile muu kuin me, ja koiran omat vietit ja luonne. Vai ei voi matkustaa ellei ota rokotetta ja velatkin annetaan anteeksi? Tuksu uskoo kaikkiin salaliittoteorioihin. Millä rahalla Tuksu matkustaisi juuri nyt? Jos hän lähtisi EU:n ulkopuolelle, niin hänen pitäisi olla monessa maassa kaksi viikkoa karanteenissa, ja Suomeen tultua taas kaksi viikkoa karanteenissa. Hieman hankalaa matkustamista.

Ranskassa on iltaisin ulkonaliikkumiskielto. Lupa käydä vain töissä ja kaupassa. Saksassa saa kun sakot jos liikkuu ilman maskia. Ruotsissa on ollut toisenlainen tapa lähestyä pandemiaa/epidemiaa ja tulokset on nähty. Kuolleita on jo n. 6000. Ruotsi suistuu myös ”kommunismin/fasismin” tielle.

Jos Tuksu lukisi luotettavia uutisia, niin jopa matkustamista EU-ja ETA-maissa on vältettävä tällä hetkellä. Suomessa olemme täällä onneksi vähän eristyksissä ja väkilukumme on pieni. Meillä ei ole niin paljon tapauksia ja vähemmän kuolleita suhteessa väkilukuun kuin vaikka Ruotsissa. On jopa ajateltu sitä, että meillä on suurempi henkilökohtainen ”tila” emmekä me suomalaiset harrasta poskisuudelmia ja halauksia. Siinä yksi syy, miksi meillä ei ole niin paljon tapauksia. Tapauksia tulee jos juoksee kaikissa tilaisuuksissa missä on paljon ihmisiä.

En ole lukenut, että eduskunta olisi laatimassa tuollaisia lakeja. Nyt kannattaisi ottaa velkaa vaikka 50.000 euroa kun kerran velatkin annetaan anteeksi. Sillä rahalla voisi matkustella yms jo mukavasti.

Hulluja näyttää olevan Saksassakin. Oliko YLE:n tai HS:n uutisissa, että Berliinin Museosaarella on töhritty jollakin öljyllä arvokkaita aarteita vain siksi, että eräässä museossa on kuulemma osia Baalin temppelistä. Paikka on myös kuulemma (näiden hullujen mukaan) satanistien keskuspaikka. Olen käynyt pari kertaa kaikissa noissa museoissa, enkä tavannut yhtään saatananpalvojaa, eikä paikassa ollut mitään pelättävää.

Vähän kuin väittäisin, että Suomessa palvotaan edelleen pakanallista Ukko ylijumalaa.

Tuksu saa lapsiparkansa sekaisin noilla jutuillaan. Vuonna 2022 tapahtuu ylöstempaus, ainakin Tuksun mukaan. Pål taisi ottaa jo pitkät?