Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252019 Ilmoita asiaton viesti

Janita-paralle ei tee hyvää lähteä keikkalemaan. Ei ole hyväksi ottaa riskejä. Syöpää sairastava ihminen ei kestä Covid19-virusta. Tosin Tuksu on tainnut lähettää jonkin vanhan kuvan, ja kehunut Janitan tulevan mukaan. Tuksun mainoskuvat kun ova muokattuja kuvia 10 – 15 vuoden takaa. Ei Janita-rukasta ole keikkailemaan.

En ymmärrä Tuksun järjenjuoksua. Miksi kaikki maailman rikkaat haluaisivat saada maailman talouden sekaisin ja osakekurssit alas? Eivät varmaan halua köyhtyä? Lisäksi täytyy muistaa, että monet maailman rikkaimmista lahjoittavat suuria summia hyväntekeväisyyteen. Lääketieteeseen, köyhien auttamiseen ja lahjakkaiden nuorten koulutukseen jne. USA:ssa on suuri määrä lääkäreitä ja hoitajia jotka antavat ilmaista hoitoa köyhille, ja paikalliset kirkot jakavat ruokaa.

Outoa ja sairasta kieltää koko coronapandemia kun maailmassa on kuollut sairauteen kai jo toista miljoonaa ihmistä. Aasiasta on ennenkin levinnyt tappavia tauteja. Rutto, kolera, isorokko jne. Vanhemmat näädät saattavat muistaa ns. aasialaisen 50-luvulla ja hongkongilaisen n. 60-luvulla. Nekin tappoivat heikkoja ja vanhuksia. Espanjantaudin alkuperää ei ole taidettu selvittää, vaikka netin mukaan ensimmäinen tapaus oli juuri USA:ssa I maailmansodan aikana. Se levisi pandemiaksi ja tappoi kymmeniä miljoonia ihmisiä. Euroopassa se teki pahaa tuhoa. Sota käynnissä, pakolaisia, ei kunnon ruokaa, asuntopula ja suuria ihmismääriä samoissa paikoissa. Vanhojen filmien mukaan käyttivät jo silloin maskeja. Tosin oliko niiden laatu niin hyvä kuin nykyisin.