Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252109 Ilmoita asiaton viesti

Jos rinnat ovat pienet ja kiinteät (ja pituutta 15 – 20 cm enemmän), niin tuo hääasu on sopiva, mutta kun Tuksun rinnat ovat suuret ja riippuvat silikonirinnat, niin yläosa on mauttoman näköinen. 42-vuotias voi mennä naimisiin (varsinkin kun hän on ollut jo naimisissa) ihan tavallisessa asussa. Ei pitäisi leikkiä prinsessaleikkejä 42-vuotiaana, varsinkaan kun luksushäihin ei ole rahaa, eikä myöskään häämatkaan, eikä niihin ole tulossa montakaan osallistujaa. Jos Tuksu menee naimisiin, niin häihin tulee korkeintaan Tuksun vanhemmat ja sisarukset. Pålin puolelta korkeintaan muutama ystävä. Enkä usko, että häitä koskaan tanssitaan. Jos häät vietetään, niin homma päättyy eroon. Tuksun kannattaisi mennä naimisiin itsensä kanssa. Silloin olisi täydellinen ihminen aviopuolisona.

Ressukka kauppaa Winter Wonderland-showtaan. Sama ”show” viimekin vuonna. Samaa pashaa jo 10 vuotta. Tuleeko Pål vai velli piparimieheksi? Jaha…nyt on luvassa yksi uusi biisi, vaikka toista viikkoa sitten biisejä oli luvattu kolme. Ne koskettavat biisit. Voiko puhua showsta jos Tuksu laulaa ulisee playbackina ja heiluttaa huispausnauhaa? Show on yleensä suurempi kokonaisuus jossa on mukana suuri määrä tanssijoita tai muita esiintyjiä. Toinen keikka peräti helmikuussa 2021. Keikkatahti on siis kova. Miten jaksaa kaiken tuon raatamisen keikkojen ohella? Vauva, ruokaostokset, siivous ja pyykinpesu ja muu kodinhoito?

Paul ei varmaan turhaan tuhlaa rahojaan nukkeen. Tuo kaunis kuin nukke on taas Tuksun oma valhe. Tuksu osti nuken ja pisti sanat Pålin suuhun.