Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252199 Ilmoita asiaton viesti

Jo Israelin-lomalla pari vuotta sitten paino putosi peräti räjähdysmäisesti. Nyt paino on tippunut taas 12 kg, vaikka nainen syö roskaruokaa vielä illallakin. Eihän Tuksusta ole kohta enää mitään jäljellä. Kuvitteleeko hän olevansa 50-kiloinen? Star-kuvaa on muokattu niin rankasti, että tuota ei usko kukaan. Kun on nähnyt Tuksun livenä, niin tietää totuuden.

Miten olisi bikinikuva missä Tuksu esittelisi hoikistunutta vartaloaan? Tjaah…ehkä ei bikinikuva? Tulee mieleeni se sumopainijakuva Honolulusta.

Kuvassa hän näyttää 20-vuotiaalta. Iho on virheetön ja siloinen. Silmät ovat suuret. Hän näyttää kuin hän olisi maailmankuulu malli. Tuollaisella kuvalla markkinointi on jo yleisön pettämistä. Säälittävää kun täytyy huijata itseään ja muita.

Eiköhän Tuksu ole käynyt kuitenkin käyttänyt lasta itse neuvolassa? Koska Paul ei varmaan tiedä kaikkien ötököiden nimiä englanniksi eikä ruotsiksi. Lisäksi Tuksu on itse keksinyt tuon muurahaisjutun. Helsingin alueella esiintyy faaraomuurahaisia jotka tulivat Suomeen aikoinaan jossakin kontissa. Pääsivät vapaiksi ja ovat levinneet pääkaupunkiseutua. Kun asuin Oulunkylässä, niin asuntoon ilmestyi ko. muurahaisia. Ne eivät purreet. En pitäisi ihmeenä jos niitä olisi myös Tukholmassa. Paul ei puhu ruotsia, joten kyllä Tuksu on hoitanut neuvolakäynnin.

Pian vauva puhuu ja hän menee kouluun 4-vuotiaana, kirjoittaa ylioppilaaksi 12-vuotiaana ja valmistuu yliopistosta 16-vuotiaana.