Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252237 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Onks Tuksu roippeissaan levitellyt ötököitä ympäri ämpäri?

Ne häätökämpän kamat olisi pitänyt hävittää ei varastoida minnekkään, saati ottaa käyttöön. Eikös siellä kämpässä ollut vuosia ötökät juokseet pitkin kämppää. ( Mikan kämppä)

Jokohan Tuksu on oppinut kotitöitä tekemään?

Ketä nuo sen rytkyt ja pizzat kiinnostaa, noita voi hankkia ja käydä syömässä rehellisesti työtönkin silloin tällöin. Kiinankaupoista saa noita rytkyjä muutamalla eurolla.Hohoijaa. Miksi vieläkin muokkaa kuviaan, eiköhän kelpaa Paulille mitä on ja muita miehiä ei kiinnosta ? Vauvankin kuvat muokkattuja 😂😂

Jos Tuksulla on yrittäjä mies joksi häntä tituleerasi niin miksi Tuksu lähtee heti räkäläkeikoille kun vähänkin kunto kestää, kun just saanut lapsen? Pakonomainen itsensä paljastelu? Viinan himo?

Tuksu antaa aihetta että varmasti lasta kiusataan kunhan kouluun lähtee, netistä kuvat ei häviä koskaan. Onko Perätuvalla Paul myös esiintymässä, kaikki muut miehethän hän on ”gospellikeikoilleen” vienyt, pipariukot ym. tissinsä nuolijat  🙂 Paulilla varmaankin jo Ruotsin kansalaisuus että kyllä hän Suomeen pääsee. Vai onko kuskiksi varattu juhannusnallekarhu? Ei voi ymmärtää, ei. Asettusi aloilleen ja huolehtisi lapsestaan, niin voisi jotain kunnioitusta saada edes äitinä. Muokattujen kuvien jakaminen somessa sitä kunnioitusta ei tuo, eikä räkälöitten lattialla ympäri pyörimällä, kun vauva vasta noin pieni.