Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252291 Ilmoita asiaton viesti
Twisted Sister
Participant

Tunkin face:

Johanna Mia Tukiainen
12h
Katsoin just uutisia telkusta täällä Tukholmassa, niin Saksassa (Berliinissä)  on suuret mielenosoitukset korona rajoituksia ja sulku toimenpiteitä vastaan, poliisit ovat joutuneet käyttämään rajumpia toimenpiteitä…….sitten äsken oli keskusteluissa kysymykset, mitä suljetaan Ruotsissa ja ainakin lukiot pidetään auki. Kristittynä monet ihmiset ovat varmasti ymmärtäneet mistä on kysymys. Jos tuntee Raamatun, niin ei pitäisi olla yllättynyt mitä nyt kokoajan on meneillään ympäri maailmaa. Covid19 (=certifikat of vaccination ID) on tehty niin että tässä menee ”toinen aalto”, sitten tulee ”kolmas aalto” ja sen jälkeen ”neljäs aalto” ja sitä jatkuu niin kauan että maailman talous romahdutetaan ja laitetaan pystyyn ”New Reset” joka on sama asia kuin uusi maailmanjärjestys eli NWO. Jonka jälkeen tulee one world Order: yksi valuutta (maailma ilman käteistä mutta yksi valuutta), yksi uskonto, yksi maailmanjohtaja. En kirjoita tähän nyt enempää mutta älkää ottako sitä korona rokotetta!!! Se EI ole sama asia kuin aiemmin käytetyt rokotteet erilaisiin sairauksiin kuten polioon tai johonkin muuhun.
Sitä rokotetta EI pidä ottaa, vaikka sillä uhalla että menettää työpaikkansa tai ei pääse matkustamaan, tai osallistumaan yhteiskuntaan (esim.ei pääse konsertteihin, tapahtumiin, sisään johonkin paikkoihin jne.jne.)
Tulee muistaa hyvin tärkeä kohta Raamatusta, että ”vihollinen eksyttää, jos mahdollista, myös valitutkin.”
Lisäksi mitä tähän korona aiheeseen tulee niin kannattaa olla tarkkana sen suhteen, mitä medioita seuraa liittyen siihen.  Koska monet tahot valehtelevat.
Mitä enemmän ihmiset vastustavat erilaisia rajoituksia jotka loukkaavat törkeällä tavalla demokratiaa ja ihmisoikeuksia vastaan,  sitä hitaammin tämä vedätys menisi eteenpäin.  Ruotsi on tässä suhteessa yksi maailman parhaimpia maita. Esim.mitä tulee kasvomaskien käyttöön, hyvin harva käyttää niitä, ehkä noin yksi 50:stä ihmisestä.
Nämä ovat asioita, jotka vaatii syvempää ymmärrystä.
Kun tuntee edes perusasiat Raamatusta, mitä siellä varoitetaan näistä lopunajoista ja miten asiat menee nyt vauhdilla silmiemme edessä, niin sen ei pitäisi yllättää. Tosin…….olen kyllä silti järkyttynyt, ei sitä uskonut kuitenkaan että tämä alkaisi näin nopeasti vaikka kaikki kristilliset lukemani kirjat varoittaa varsinkin vuodesta 2021, sekä Raamatun vrtkuva viikuna puusta ja sen ”puhkeamisesta kukkaan” minkä Jeesus sanoi. Sen mukaan olemme viimeinen sukupolvi.
Media on hyvin valheellinen ja ihmisiin käytetään sellaista juttua kuin ”Hegelian dialect.” Tässä on nyt sellaiset ajat että mitä nopeammin ihminen kääntyy Jeesuksen puoleen tunnustaen ja katuen syntinsä ja ottaa vastaan hänet Henkilökohtaisena Pelastajana, sen parempi. Asialla on kovempi kiire kuin koskaan aiemmin. Elämme aikoja, jotka on kirjoitettu tuhansia vuosia sitten Pyhään Kirjaan, Raamattuun. Kyseisiä tekstejä kannattaa myös opetella ulkoa! 🙏🙏🙏  Ihmisiä näyttää selvästi vetävän puoleensa vahvasti joko totuus tai vale. Mitä tähän loppuun vielä laitan niin mm.kristitty profetoija Coverstone (Dana jos oikein kirjoitan) oli sanonut ”Nostakaa katseenne, sillä vapautuksenne on lähellä.” Aamen!