Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252305 Ilmoita asiaton viesti

Taas tuttu pastori Sveitsistä on ollut yhteydessä ja myös USA:sta saakka on soittanut joku väkevä uskovainen.

Mistä h-tistä Tuksu ammentaa roskaa maailman koko talouden kaatamiseen? Sellainen ei palvele kenenkään etuja. Ei rikkaiden eikä köyhien. Mikä mahtaa olla tämä yksi yhtenäinen maailman valuutta? Eikö Tuksu tajua, että sellainen ei onnistu. Yksi helppo esimerkki. Maailmassa on maita joissa on valtava inflaatio. Öljyrikas Venezuela on hyvä esimerkki siitä, miten talous voi olla pahalla kuralla. Vuonna 2018 inflaatio oli maassa 13.000 % (lähde: Talouselämä). Maassa on pulaa ruoasta ja lääkkeistä. Eikä maa ole ainut missä inflaatio ja korruptio ovat ongelmana. Tilanne ei paranisi, vaikka siirryttäisiin yhteen valuttaan. Miten jokin köyhä afrikkalainen maa voisi hyötyä yhdestä valuutasta?

Tuksun profetioiden mukaan käteisen piti poistua jo pari vuotta sitten. Ennustukset ovat samaa luokkaa kuin Lotto-profeetan. Dollareita saa ostaa ongelmitta ja pankkiautomaatti sylkee euroja edelleen.

En mene ottamaan coronarokotusta ensimmäisenä, mutta aion ottaa sen kun varma rokote on kehitetty. Sitä ennen käytän maskia ja olen varovainen.