Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252307 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Tuksu kertoo Seiskan jutussa että vauva on kuukauden edellä kehityksestä. Puppua. Piti lukea monta eri vauvan kehitykseen liittyvää tutkimusta ym. Se ei ole vaan mahdollista.Kaikki vauvat menee saman kehityskäyrän mukaan, ainoastaan voi havaita kehityksen viivästymistä. Jos vauva kannattelee päätänsä muutaman viikon kuluttua, kyseessä on jäntevyys tai neurologinen ylijäykkyys. Tai sitten lapsi on syntynyt aiemmin ja tekee juttuja joita hänen pitääkin tehdä.

No, tyypillistä Tuksulle on liioitella kaikki asiat, joten luotettavuus ei sitä huippua.

Nyt Seiska oli tehnyt Tuksusta Hottismamman 😂😂😂 muokattujen kuvien ansiota tämä lieneen. Vai onko hottista luututa viimeisillään raskaana ja heti kun jälkivuotoloppuu ja tikit sulaa niin paskasten räkälöiden lattioita?? Jäi epäselväksi.

Hottisäiti haluaa nukkua, minäkin nukuin paljon mutta samaan aikaan kun vauva, apua sain kaupassa käyntiin, siivoamiseen ym. kotitöihin. Imettäminen on tärkeää mutta vielä tärkeämpää on että vauvan ja äidin välille syntyy suhde. Vauvan suhde syntyy siihen henkilöön joka häntä eniten hoitaa, ei välttämättä äitiin.