Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252311 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun neiti.
Participant

HIP, täysosuma taas! Toi sikari on niin hyvä.

Ajattelen samoin kuin Ihan ite mä. Jouluporsas sai muka kauan kaipaamansa lapsen. Vauva on hyvin pieni, normiäiti ei pysty olemaan erossa pienoisestaan, tuossa iässä äiti ja lapsi elää tiiviissä symbioosissa.

Mitä tekee Puksu. Liehuu pitkin pizzerioita, luuhaa ostoskeskuksissa ja sovittelee vaatteita. Ripset, juurutukka ja esiintymisvaatteet on tärkeät. Korvakorut, joulukoristeet, jouluvaatteet, joulutähti, yopalat ja yojuomat kiinnostaa. Keikat kiinnostaa ja kaiken maailman roskapastorien kanssa jaksaa puhelimessa jauhaa jaskaa. Tapailee ”ystäviä” ja menee mokkakikkelien kokouksiin. Lukee raamattua ja julistaa pitkiä sekavia selityksiä. Missä välissä sen lapsen kanssa luodaan syvä, pitkäaikainen turvallinen suhde? Lapsen terveeksi kehittyminen vaatii tässä vaiheessa jatkuvaa kontaktia, jatkuvaa läsnäoloa ja lapsen tarpeisiin vastaamista. Ei jumankekka mikä HIRVIÖ tuolla vauvalla on äitinä. Oikea äidin prototyyppi.

Tuksu EI imetä pääsääntöisesti. Eikä paljon muutenkaan. Silikonit ei varmaan estä imetystä vaan kärsivällisyyden puute, lapsen ja äidin lähekkäinolon vaje, häslääminen kokoajan johonkin epäoleelliseen ja liian vähän maitorauhaskudosta niissä ketunnokissa.

Jouluporsaan paino EI OLE 1,5 kk aikana pudonnut 12kg. Ei varmasti, sillä tuo olisi hengenvaarallinen tila, olisi pitänyt olla syömättä 1,5kk.

Ulkomaan Pååli ei ole komea. On vanha kulahtanut tavis, ei erotu mitenkään edukseen heimonsa muista ostareilla pyörivistä heeboista. Tavikselle näyttää ja tavis on, koska joku sekopää Tuksu jaksaa häntä kiinnostaa. Tasokkaat Urbanit ja Udit heitti akan pellolle leikittyään pellellä aikansa. Se on Påålille plussaa, että huolehtii tyttärestään. Tuksun miesihanne on kautta aikojen ollut täysin eri kuin Pål.