Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252380 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Välimerenmies on kertonut että eivät halua vaimoa joka haluaa vaan rahaa. Luonteeltaan (kulttuuri) on sellanen että ovat mustasukkaisia, muita miehiä ei vilkuilla, se on miehelle kunnian menetys.

Välimeren mies haluaa tyttölapsen koska heillä elämä turvattu kun pääsevät naimisiin, miehille parin löytäminen voi olla hankalaa kun nykyään naiset haluaa vaan rahaa ja miehen on periaatteessa elätettävä vaimonsa. Työttömänä tai huonolla palkalla sitä ei voi tehdä, joten moni hakee puolisoa esim. Suomesta, koska naiset työssä olevia. Huono tuloinen ei pääse naimisiin. Mies ei voi ottaa naiselta rahaa mutta nainen voi osallistua perhe-elämän kustannuksiin.

Rakkautta ja sielunkumppanuutta miehet ei edellytä, taloudellinen turva on pääasia. Tästä syystä naimisiin meno on nopeaa, se ei perustu useinkaan rakkauteen.

Välimeren miehet kokkaa mielellään ja siisti huoliteltu ulkonäkö on tärkeää, se on eräänlainen status, naisen ( vaimo, tyttöystävä) pitää myös olla huoliteltu ja siisti, ulkonäkö sinänsä oletko lihava tai laiha ei merkitystä.

Välimeren miehet eivät ole niitä uskollisempia, heillä voi olla seksisuhteita useampi mutta vaimolta tämä kielletty. Tämäkin liittyy kulttuuriin.Vaimon on hyväksyttävä tämä.

Pitää vielä mehmetiltä kysellä lisää kulttuurieroista 🙂