Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252395 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

MinuNI jakeluun ei kyllä mahdu se, että millä ihmeellä tuo pariskunta elää. Påålin töistä ei ole mitään tietoa käykö missään kun ehtii yöt valvomaan ja syöttämään lasta, että lohnake saa maata persus homeessa tai suoltaa sontaa nettiin.
Lohnake käy vaan shoppailemassa uutta mautonta krääsää kämppäänsä pölyä keräämään, millä ne maksaa asumisensa vai maksetaanko ruotsissa tulottomille asunnon vuokrat, mutta mites lasketaan sitten 6+1 saadut tulot ja mahdolliset ulina/huispauskeikka tulot, eikö ne pidä ilmoittaa ja maksaa myös vero niistä.
Niinpaljon kysymyksiä vailla vastauksia –  ei kai lohnake ole missään etuoikeutetussa asemassa verrattuna muihin työttömiin.
On se kyllä ihme eukko, koko elämänsä loisinut muiden siivellä , että taito se on sekin, mutta miten kauan pystyy enää ihmisiä kusettamaan, en usko että suomeen enää isommin keikkaa järjestyy ja jos ruotsissa yrittää uraa luoda niin siellä se nauretaan lihapullatanssineen ulos.
Myös se ei käy hamraan näädän järkeen, että hän leikkii niin harrasta Jumalan valittua, keskustelee Jumalan kanssa, sai vauvankin Jumalalta lahjana, käynyt ihan taivaassakin visiitillä parikin kertaa, niin miksi ihmeessä pitää päästä juottoloihin ulisemaan tissit puolipaljaina esillä ja mitkään ylistyslöntystelyt eikä gospelit kuulu juottoloihin, ei se auta, että mokeltaa sen olevan hänen työtään.
Sanokaas yksikin toinen esim.  entinen artisti joka on uskoon tullut niin jatkaisi juottola esiintymisiä, ei kukaan ….kyllä ne siirtyy kirkkoihin ja seurakuntiin esiintymään tilaisuuksiin ja haureellinen elämä jätetään, mutta ei kirkossa voi huispata melkein persus ja tissit paljaana, ei kiivetä tuolille ja pyllistellä ja sivellä potkaa eikä näytellä kurkunleikkaus merkkejä.