Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252398 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun neiti.
Participant

Pessunkestävä pornostara on Tuksu edelleen. Eihän se edes yritä tanssia tai laulaa. Kunhan kiemurtelee vähissä vaatteissa ja ulisee. Pyllistelee ja hinkkaa. Itseään se esittelee, ei mitään muuta. Tarkoitus on ansaita rahaa yksityisesti ja luoda suhteita niille kurtturuusuvalokuville. Luoda suhteita uusiin taksinalleihin ja käymäseltään rahastaa nekin paikat. Nyt tarttee kuumeisesti krääsärahaa, kun vellipois. Pitää tehdä koronakiertue, turvatakseen valokuville markkinoita. Tuksu on sen alan yrittäjä, ei siinä haittaa vaikkei osaa laulaa eikä tanssia. Esiintyminen on vain kulissi todelliselle yrittäjyydelle.

Bålli syöttää, valvoo, pesee kakkapyllyt, kylvettää ja hoivaa. Bålli on väsyneen ja nuutuneen näköinen. Samahan kävi Vellimadolle alussa. Kuningatar valvotti ja vaati palveluksia niin, että Vellimadolta meinasi mennä työt alta. Jotain varotustakin muistelen työpaikalta saaneen. Saman nuudutusoperaation narsisti tekee Bållille, ei sitten ole enää miestä lähteä muualle, jää kotiorjaksi narsulle. Välillä Tuksu liehittelee Bållia ja antaa siimaa. Tosiasiassa mies on kuristuskaulapannassa ja talutuksessa. Johan tuo sama kuvio nähtiin matosen kohdalla.

Nähtäväksi jää kiertääkö mehmetin suonissa kiivaampi veri. Vai onko lapsi se kiristusväline, jolla Tuksu pitää mehmetin nöyränä. On tosiaan pyhä tehtävä lapselle annettu jo syntymässä! Palvella sekopää-äitinsä tarpeita.