Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252538 Ilmoita asiaton viesti
Mullapa on apple
Participant

Tuksulle:

Sinä olet kuin 3-vuotias prinsessaleikkeihin jumittunut kakara!

Ulkonäöllisesti olet saanut elämältä turpaan ja pahasti. Äitisikin näyttää nuoremmalta kuin sinä!

Sinä et yhdessäkään kuvassa katso rakastavasti lastasi, se on sinulle vain nukke! Samat epäkäytännölliset vaatteet ollut kolmekin päivää pienokaisen päällä!

Lapsesi on likainen! Mutta sinä olet likasempi!
Yhtäkään lemmikkiäsi et pysty huolehtimaan itse, et myöskään vauvaa! Johan se on nähty. Milloin viskot koiria seinään ja milloin heittelet veitsillä miehiä.

Väität tulleesi uskoon, mutta lähettelet maksusta perverssejä kuvia kelle tahansa! Sinulla ei ole edes työtä ja sinulla on isot velat ulosotossa.

Kiristät ihmisiä, haukut jokaista, joka sanoo totuuden ja et edes itse ole maksanut asumismenojasi ja jokainen asunto on jäljiltäsi ollut törkeässä kunnossa!

Kun tulit vahingossa raskaaksi yhdestä harhapanoksesta, aloit heti etsiä miestä itsellesi, joka olisi valmis elättämään sinut ja äpäräsi.

Nyt kun jouduit tyytymään Palettiin, et vieläkään osaa arvostaa mitä sinulla NIIN SINULLA on. Loisit iäkkään äitisi hoteissa, et pue vauvaasi asianmukaisesti, et kehitä normaalia äitisuhdetta siihen, KOSKA vauva on sinulle vain lelu! Ihan niinkuin koiratkin.

Et edes muista minkä nimen hänelle kirjoitit tietoihin!
Vauvasi ilmeet ja ulkoinen olemus kertoo selvästi sen, että se ei ymmärrä ja selvästi kokee epävarmuutta sinun lähelläsi.

Tutit, jotka sinä olet hankkinut, tukkivat sen hengitytietä. Samoin ”imetyskuvassa” tissisi, koska sinulle on tärkeämpää näyttää omaa epämuodostunutta naamatauluasi.

Voi miksi sinä et aidosti rakasta lastasi!

Pahinta tässä koko jutussa on se, että sinä luet, mutta et ymmärrä tästä mitään, koska aivosi on pilattu alcofreellä ja epämääräisillä pillereillä.

Kaikki mitä teet lapsellesi on ihan nurinkurista ja sydäntäsärkevää.

😢😭