Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252540 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Älkäähän nyt ohjeistako kansainvälisen tason poseeraajaa kuinka ollaan kuvissa, hamraat näätiäiset jotka rakastatte sitä pikku nyyttiänne niin ettette pysty keskittymään niin paljon tärkeämpään asiaan kuin valokuvaukseen vaan haluatte vaan tuijotella sitä kallisarvoista asustettanne. Yeshuan tähden, sehän on sama kuin joku tuijottaisi kelloaan, laukkuaan, sukkiaan jne.

Kunhan Ile vähän kasvaa , tulemme luultavasti näkemään kuvan jossa isabella roikkuu kainalossa samalla otteella kuten koiria on roikoteltu, motjer seisoo jalat ristissä varpaillaan siinä pissahätä asennossa joka on tukiaaninen poseeraus asento, ja levittää toisella kädellään hameen helmaa. Jos mahdollista, kuvaaja on kiivennyt puuhun tai talon katolle kuvaamaan.

Edellisestäpä tulikin mieleeNi, että kun Ileä käytetään kuvausrekvisiittana, mitenpä sitten kun koittaa aika ettei Ileä huvita ja se osaa jo asiaan vaikuttaa? Motjer haluaa prinsessa kuvia tutuissa yhdessä dotherin kanssa, mutta tämä parkuu naama punaisena? Kun Ilellä on uhmaikä, eletään vaarallisia aikoja? Tunkki on tottunut että asiat tehdään kuten tunkki tahtoo.

Ei tuo harmaa kaapu minustaNikaan ole villaa nähnytkään. Muoviin puetaan Ilekin kuten motjerinsa. Tunkki ei erota fleeceä villasta,  vaikka ne ovat yhtä kaukana toisistaan kuin Tunkki biljardööreistä. Pelkkä fleecetakki ei ole kovin lämmin päällysvaate enää tähän vuodenaikaan varsinkaan liikkumattomalle babylle. Miksi muuten tunkki pukee dotherinsa hamraaseen? Tyttövauvoille on tehty biljoonittain pinkkejä toppahaalareita. Tietysti jos ei ole rahaa kalliiseen haalariin, mutta noita on hamraassakin lastenvaate kirppis palstat väärällään. Noin pienten käytetyt vaatteet ovat kaiken lisäksi usein melkein kuin uusia, koska kasvu niistä pois on niin nopeaa. Mutta eihän tunkki itsekään käytä kirppiksiä. Vain hamraat näädät tekevät niissä ihania ja edullisia löytöjä. Ajattomia hyviä vaatteita löytyy joskus puoli ilmaiseksi, mutta tunkkihan suosii viimeisintä nuorisomuotia, viidennellä kymmenennellä oleva nainen 😄.