Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252545 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Kauhea tosiaan se hamraa pomppa pienen vauvan päällä, tollaisia harmaita pomppia nähtiin sota-aikaan juna-asemalla kun pieniä lapsia siirrettiin ruotsiin turvaan. Todellakin lämmin hupullinen haalari on pikkuvauvan talvivaate.
Punkerolla ei ole käsitystä mistään oikeasti kauniista ja käytännöllisestä, ja mikä on suuri hämmästyksen aihe, niin eukko leuhottaa tekomoppi olkapäällä rytönä ja laittaa vielä jonkun kukkahärpäkkeen päähänsä koronan riehuessa, (nyt kun tehdään jo omia kasvosuojia parrakkaillekin kun parta ja hiukset on juuri myös niitä mihin koronavirus herkästi iskostuu)
Eukko kuvittelee olevansa jotakin suurta ja ihmeellistä, ei näe totuutta itsestään. Jos ajatellaan punkeron nuoruutta, niin mikään kaunotar ei ole koskaan ollut, oikein kovalla laittamisella on ollut ihan tavis keskiverto nainen, lyhyenläntä lyhyt töppöjalkainen pygmi ja kasvoilla aina se rumentava ylimielinen ilme.
Nyt on jo keski-ikäinen tantta ja se näkyy, ei ne kamalat tekojouhet tai yliampuvat tekoripset naamaa saa yhtään hehkeämmäksi, ainaoataan tulee mieleen joku mielenvikainen pösilö , kylähullu…..mutta niitähän on ollut ja tulee aina olemaan.
Mikään artisti hän ei ole, ennen hillui ympäripäissään lavoilla ulisemassa ja nyt muka uskossa olleena sama jatkuu, ehkä ei niin humalassa mutta muuten mautonta esiintyä kapakoissa ylistämässä, haukkumassa ihmisiä ja heiluttamassa töppöjalkaa, nauttisi nyt Jumalalta saadulla lahjaltaan , ottaisi lusikan kauniiseen käteen ja nauttisi kun vauva on pieni, se kasvaa nopeasti ja kun keikoille vain tekee edelleen mieli niin jää paljon kokematta/näkemättä vauvan elämästä. Mutta jotenkin vaikuttaa ettei punkerolla ole minkäänlaisia tunteita, on tunneköyhä eikä näinollen osaa lastaan arvostaa.