Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252610 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun neiti.
Participant

Vähän jälkijunassa minänini täällä. Ne vauvan likaiset kynnenaluset. En ole koskaan ikinä nähnyt pienellä vauvalla likaa kynsien alla. Pöyristyttävä juttu. Vauvaahan pitäisi pitää puhtaissa vaatteissa, puhtaalla alustalla ja vauvan lähipiirin pitäisi tietää pestä kädet ennen vauvan käsittelyä. Tuossa noiden hommassa on jotain kovin outoa ja poikkeavaa. Onko Mehmetti niin likainen, että vauva saa 1,5kk aikana kynsien aluset mustaksi?

Vauva haroo ympäristöään epämääräisesti huitoen. Haroo makuualustaansa, osuu joskus omiin vaatteisiinsa, peittoonsa, siihen ihmiseen, joka häntä pitelee. Eikai nuo hitto anna noin pienen haroa niitä likaisia koiria? Vai onko jonkun pskainen sandaali tai luputiini sillä leikkikaluna? Eikö niillä ole vauvojen mobiileja, jota lapsonen voisi yrittää tavoitella?

Onko Mikkihiirihameesta lähtenyt mustaa irtotöhkää vauvan kynsien alle, jos hän oli siihen puettuna useamman päivän? Juuri tuosta syystä tuollaisia hepeneitä ei ikinä pitäisi pukea vastasyntyneen päälle! Sama on tuo likaisenhamraa nuttu eli ”takki”. Se on turha hepene eikä mikään vauvan vaate. Se estää tehokkaasti vauvan normaalit liikkeet ja normaalin motorisen kehityksen.

Tuskin Tuksu tajuaa, että lelutkin pitää olla puhtaita ja niitä pitää säännöllisesti pestä.