Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 248 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 248

#252616 Ilmoita asiaton viesti

Nuo muokkaamattomat kuvat kertovat totuuden Tuksun ulkonäöstä. Iho on huonokuntoinen ja kaksoisleuka on todellinen. Muokatuissa kuvissa iho on siisti ja siloinen. Silmät ovat suuri ja leuka on pienentynyt. Uskooko hän itsekin noihin kuviinsa? Pålin takia hänen ei tarvitsisi muokata kuviaan. Onko Tuksu vielä niin in love, vai onko hakusessa uusi elättäjä? Koska Pålia on viimeksi kehuttu?

Taitaa jäädä tuo keikka väliin, toivon. Koronalinko suoraan Ruotsista. Viikottainen työaika ei todellakaan täyty. Somen käyttö ei ole työtä, koska hän ei saa varmaan kruunuakaan palkkaa. Kuvittelee kenties pääsevänsä jonkin muotilehden toimittajaksi tai some-vaikuttajaksi. Saa haaveilla, mutta tuolla maulla ja tuolla ulosannilla sellaista ei tule tapahtumaan.

Onko Tuksun sisustustyyli nyt maalaisromanttista vai mitä? Jassu osaa sisustaa paremmin. Tuksu kerää turhaa rihkamaa kotiinsa. Lisäksi nuo imelät uskonnolliset taulut etovat. Tuksu haukkuu katolilaisia, mutta sortuu itse halpaan uskonnolliseen rihkamaan.